E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/11/20 A Lucifer bezárja kapuit!
2021/10/18 Lucifer bts képek, és videók
2021/10/17 Interjúk
2021/10/16 Social média képek
icon-clock-o
2016.07.03.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Interjú, Tom Ellis

Néhány napja tettem fel nektek az August Man magazin júliusi számának azon scanjeit, melyen a kedvenc ördögünket alakító Tom Ellis szerepel. A vele készült interjút Ördögmanó fordította le számunkra, amiért nagyon hálás vagyok neki. Javaslom, hogy olvassátok el, mert érdekes dolgokat tudhattok meg belőle. 🙂

nullTom Ellis: Az angol
Cardiffban született és nevelkedett egy apával, egy nővérrel és egy felszentelt baptista papként szolgáló nagybácsival; mindenki elereszt egy kis kuncogást, hogy Tom Ellis végre megkapja a maga hollywoodi fényét a bukott angyal, Lucifer Morningstar szerepéért.
“Azt hiszem ő egy elég durva viselkedésű figura. Felolvasott egy kiemelkedő színházi darabot mondjuk Oscar Wilde-tól vagy esetleg Noel Cowardtól, egybekötve egy kis rock-kal és Mick Jaggerrel” – nyilatkozta egyszer Ellis. Az angol nép amúgy is kötődött hozzá egy másik fájdalmasan törékeny szerepben a Mirandában. A főszerepet egy Miranda Hart nevű brit komikus-színésznő írta és játszotta, amiben Ellis a szerelmét játszotta, aki halálosan félt az elköteleződéstől.
null“Egy olyan sorozatban benne lenni, mint a Miranda, ami mindenki fantáziáját megfogja, nagyon csodálatos dolog, de nehéz, mikor az emberek nem látnak mögé. Elkezdtem Észak-Amerikába utazgatni, mert a Miranda nagyon népszerű lett az Egyesült Királyságban. Sok színész fogja neked azt mondani, hogy elég mókás olyan embert játszani, aki erkölcsileg bizonytalan, mint egy olyat, aki például a jó fiú.” – említette előzőleg. És mostanában a Tinseltown istenei nagyon nagylelkűek voltak. 2014-ben Ellis lehetőséget kapott egy melléksorozatbeli doktorszerepben a Rushban, aki lényegében időpontokat adott túladagolt sztároknak és összetört barátnőknek segített, ami ellenállhatatlan antihőssé tette.
AM: A csillagod egyre nagyobb és nagyobb lesz: először a Miranda és a Rush, most pedig a Lucifer. Hogy viseled, a küzdelmet a figyelemmel?
Ellis: Kicsit bizarr, de szerethető az őszinte válasz. Örülök, hogy meglehet a lehetőségem arra, hogy ilyen dolgokba vonjanak bele. Mindig is szerettem színészkedni és úgy érzem örülök, hogy megvoltak azok az éveim ezek előtt a sorozatok előtt, amikor megtanulhattam a szakmámat. A munkától kezdve minden olyan, amit élvezek. A munkán kívül nem igazán foglalkozok ezzel a figyelemmel. Három lányom van, akik hihetetlenül földhöz ragadtak, így biztosra mennek, hogy soha ne nőjem ki magam.
nullAM: Lauren German karaktere határozottan arra játszik, hogy a férfiak mindig arra az egyre hajtanak, aki nem lehet az övék. Mit gondolsz, miért vonzódnak a férfiak az elérhetetlenhez?
Ellis: Szerintem az lenne a helyesebb, hogy a legtöbb férfi vonzódik az elérhetetlenhez… Az emberek törekednek, álmodnak és általánosan azt akarják, amit nem lehet, a világon bárhol. Mindig van valami erősebb annál, hogy több dolgunk legyen.
AM: Mi volt a színészetben az, ami már iskolásként magával ragadott?
Ellis: Nem igen színészkedtem úgy 17 éves koromig. Addig és most is megszállottan sportoltam. Az angol tanárom megkérdezte, hogy lenne-e kedvem csatlakozni a színjátszókörbe, mert szüksége lenne néhány fiúra. Akkor 12 lány volt és 1 fiú, úgyhogy megragadtam az alkalmat. A következő néhány hétben pedig megkaptam ez az egész színészi érzést. Imádtam szerepelni, de a társaságot is, ahová csak akkor csatlakoztam. A legjobb okokból. Mint az öntudatos tinédzser éveimben találkoztam egy csoporttal, akik kifejezőek, viccesek és azonos gondolkodásúak voltak. A színészkedés boldoggá és magabiztossá tett. Elsőre találtam valami olyat, amit követhettem és úgy éreztem, hogy esélyem is van rá.
AM: Anélkül, hogy jó vagy rossz lenne. Az emberek általánosságban ilyenek? Hogyan írnád le magad?
Ellis: Szerintem az emberek többsége jó ember, de folyamatosan küzdenek a lelkiismeretükkel. A legtöbb embernek a jó és a rossz elég egyértelmű. Hogyan választod meg a viselkedésed velem szemben. Igyekszem mindenkihez jó lenni, ami néha visszafelé is elsülhet, de a lelkiismeretem legalább tiszta, mert tudom, hogy én megpróbáltam kedves lenni a másikkal szemben. Szerintem Lucifer nem egészen ezt a látásmódot követi.


Vélemény, hozzászólás?