E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/09/10 Lucifer 6. évad (finálé)
2021/09/10 ComingSoon.net interjú
2021/09/09 Entertainment Weekly interjú
2021/09/03 TV Line interjú, Netflix videó
icon-clock-o
2016.08.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek, Lucifer

null A Fox dráma szereplője és rendezői, Joe Henderson és Ildy Modrovich, előrevetítik a közelgő 2. évadot.
Vibráló lesz majd a sorozat, amikor a címszereplő édesanyja megjelenik majd a képernyőn a 2. évadban.
“Ez egy icipici dinamitot adott nekünk, amit odadobtunk a szereplőknek és felrobbantottunk vele mindent” – mondja Joe Runner a Comic-Con-on.
A Lucifer első évada azzal ért véget, hogy a címszereplőt meglőtték, majd Isten feltámasztotta. Az életéért cserébe Lucifer megígérte, hogy helyreállítja azt az elveszett lelket, aki kiszabadult a pokolból – az édesanyja lelkét.
“Rengeteget beszélgettünk Lucifer családjáról… A nagy kérdés, amit felvetettük az első évad közepén: mi legyen az anyával?” – monda Henderson – “Ez egy olyan darab lett, amit nem terveztünk előre.”
“Lucifer édesanyjának bemutatása egy teljesen új löketet ad a sorozatnak” – mondja Tom Ellis, aki szerint a karakterek teljesen másképp kezdenek el viselkedni, ahogy az anyja megjelenik. – “A félelmetes karakterek kevésbé lesznek majd félelmetesek.”
Az anya bemutatása egy kicsit megkockáztatja Lucifer és Amandiel testvéri kapcsolatát. “Azt hiszem mindketten más kapcsolatban állunk vele. Gondolom ennek a közepén lép majd fel és egy kicsit eljátszadozik vele” – mondja D.B. Woodside.
Helfer hozzáteszi: “Anya próbálja egy kicsit összezúzni a dolgokat és közben el is játszadozni velük.”
Egy ember van, akivel az anya teljesen összhangban van, az pedig Maze. “Nincs elveszett szerelem Maze és anya között” – mondja Helfer
Maze is megjelenik majd az Amandielről való leválásnál. “Szerintem annak mellékhatásaként, hogy kényszerből lettünk a Földre száműzve, Maze egy bizonyos szempontból szabadnak mondható és ez többnyire annak a szabadakaratú nőnek köszönhető, aki megtöri a Lucifernek tett esküjét.” – mondja Brandt. – “Szerintem egyértelműen van egy kis érzelemmaradék, amit szeretne kitalálni, de szerintem ezt a saját útján fogja megtenni. És Maze úgy fog sírni, mint egy kisbaba.”
Woodside védi karaktere cselekedeteit, szerinte a sorozat méginkább felfedi majd a “törékeny és érzékeny” részét a második évadban. “Úgy érzem Amendiel elég rossz hírnevet kapott az előző évadban. Mindig is jól akart cselekedni. Megkapjuk az esélyt arra, hogy egy kicsit emberibben lássuk.”
Helferhez hasonlóan, a Dexter sorozat egyik szereplője, Aimee Garcia is csatlakozott a csapathoz a második évadban. Egy rendőrségi szervezezet előrejelző tudósát fogja alakítani, akinek mondása: “Ennek semmi értelme. Ezzel automatikusan megzavarva az Ördög létezését” – mondja Garcia. – “Szóval egyértelmű merre mutat az iránytűje, ahol az északi csillaga van, ő a hit asszonya, nincs problémája Istennel, Lucifernek pedig részben isteni adottságai vannak… Ez aztán a kettősség”
Brandt dicsőíti Gracia csatlakozását a sorozathoz. Szerinte “energiával és élettel” tölti meg a sorozatot.
Henderson nyitott volt a két új szereplővel kapcsolatban. “Olyanra volt szükségünk, aki egyszerre vicces és ijesztő. Mindketten olyan emberek, akik az egész skálát tudják hozni.”
Ahhoz képest, mennyi változás van a második évadra, elég sok minden ugyanaz maradt. “Lucifernek még mindig szüksége van terápiára. Még mindig sok problémája van” – mondja Ellis. – “Elég jól éreztük magunkat ezzel az egész terápia szállal, de belevittünk egy kis igazságot is.”
Az egyetlen nagy kérdés a második évadra az Lucifer kapcsolata Chloe-val és hogy miért van ennyire hatással rá.
“A második évadban Lucifer sok időt tölt Chloe Deckerrel, mégha tisztában is van azzal, hogy elgyengíti. Ez mit mond el róla? Mit mond ez el a tudatallattijában?” – mondja Henderson. – “Miért befolyásolja Chloe… ez a nagy kérdés.”
Amíg Lucifer folytatja a földi életét, addig ezek a döntések is kiderülnek. “Tudjuk, hogy az emberség megváltoztat minket. Egészségtelen itt lennünk? Ez rossz vagy jó?” – folytatja Henderson. – “Mi történik, ha egy otthont alapítasz mondjuk Los Angelesben és mit jelent ez az embereknek körülötted?”


Vélemény, hozzászólás?