E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/10/18 Lucifer bts képek, és videók
2021/10/17 Interjúk
2021/10/16 Social média képek
2021/10/14 Eseményeken
icon-clock-o
2016.11.30.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Lucifer

Sziasztok!
Nos, szépen rendben lezajlott a 2. évad első 10 epizódja, melyben annyi minden történt, hogy az már szinte alig követhető. De amire leginkább várt mindenki (én is) az a Lucifer-Chloe szál kibontakozása, amit az évad első felének lezárására meg is kaptunk. Tricia Helfer ügyesen hozta az először kedves, majd egyre inkább angresszívvé és számítóvá váló Charlotte szerepét (bár én nem is vártam mást). Dan kicsit ellaposodott szerintem, számomra unalmassá vált, ahogy Amenadiel is, akiből az írók nyafogó bukott angyalt csináltak. Ugyanekkora csalódás lett Maze is, aki – bár az első évadban sem volt teljesen kegyetlen -, de mostanra barátkozós szintén puhány démonná nőtte ki magát. Az egyedüli jellemfejlődés az Dr. Lindánál vehető észre (ő az egyik kedvencem), illetve Lucifer esetében, aki végre rájön, miért ment a Földre a Pokolból. Megismerhetjük az emberibb oldalát (azért hiányolom a kegyetlent is), ami miatt Chloe is végre észreveszi, mint férfit.

Ennyit az első 10 részről tömören. A többi 12 epizódot 2017 január 16-tól kezdi ismét vetíteni az amerikai Fox csatorna, melyben még több izgalom várható.
– Pl. a 12. és 13. epizódokban egy ismert színész is feltűnik vendégszereplőként, ő Tim DeKay, aki Dr. Jacob Carlisle egy brilliáns neurológia professzor.
– Felröppentek olyan hírek, hogy Lucifernek lesz egy felesége a 2. évad másik felében egy ex-sztriptíztáncosnő személyében, akinek a karján a Morningstar név látható. Hogy ez mennyire lesz igaz, majd a 14. részben meglátjuk.

Véleményeiteket a sorozattal kapcsolatban a hozzászólásokhoz leírhatjátok. 🙂


Vélemény, hozzászólás?