E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/09/10 Lucifer 6. évad (finálé)
2021/09/10 ComingSoon.net interjú
2021/09/09 Entertainment Weekly interjú
2021/09/03 TV Line interjú, Netflix videó
icon-clock-o
2017.04.30.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal

Szép estét! A mai napon új kinézetet kapott a Lucifer Hungarian Fansite, mely most ilyen picit romantikusabb, üdébb, letisztultabb stílusú lett. Mindenképpen olyat szerettem volna, melynél a fejlécen Lucifer és Chloe vannak a középpontban, 2 verziót is készítettem (a másik sötét lett volna), de tesómra hallgatva ez lett, bevallom nem is voltam olyan kedvemben, hogy sötét színűt dobjak össze.

Két kedves csevegőtársam DefinitelyMaybe és Zane feldobták, hogy lehetne kibeszélő fórum az oldalon. Nos, ma már ezt nem tudom garantálni, de holnap mindenképpen rajta leszek az ügyön, hogy keddtől minden héten kibeszélhessük az aktuális részt egymás között.

Holnap még a menükkel akarok foglalkozni, valamint belőni a chat és a twitter színét, mert az nem sikerült, illetve a cserék is új képeket fognak kapni (azokat ma átnéztem, aki nem frissített, vagy megszűnt az oldala lekerült).

A szinkronos verzióval kapcsolatban már többször kérdeztetek, hogy miért nem folytatja a Viasat3. Nos a válasz igen egyszerű, a 10. rész után csak 3 került adásba, így a csatornának nem éri meg, ha pár részenként vetíti le, úgyhogy a maradék 5 epizóddal együtt kerül újra elérhetővé szinkronosan. Erről azonban pontos dátum nincsen. Azért is gondoltam, hogy ezt leírom, mert annyian érdeklődtetek már nálam, hogy jobbnak láttam, ha itt is értesülhetnek azok, akik úgy jobban szeretik a sorozatot, mint felirattal. A chatben emiatt nem éri meg 10 féle verzióban megkérdezni.

Szóval a mai napra ennyi lenne, holnap jövök, és frisseket is hozni fogok nagy valószínűséggel. A sorozattal és az oldallal kapcsolatos véleményeiteket a chatbe szívesen fogadom, ahogy mindig, és amennyire tőlem telik válaszolok is rájuk.

Jó éjt, Lucifer-fanok!


Vélemény, hozzászólás?