E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/10/18 Lucifer bts képek, és videók
2021/10/17 Interjúk
2021/10/16 Social média képek
2021/10/14 Eseményeken
icon-clock-o
2017.06.09.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Interjú, Tom Ellis

Ahogy azt ígértem, bár kissé megcsúszva, de itt egy szaftos interjú Tom Ellis-szel, amit a The New Potato készített.

Egy késő esti nasi, Tom Hanks és spagetti pép

Nem mindennap ülünk le magával az ördöggel beszélgetni, de a Lucifer színésze, Tom Ellis pont a mi emberünk. Tudja a legjobb szemránc krém erejét, szeret kísérletezni a konyhában és szereti a csalós napokat (nem is beszélve a késő esti nasikról), ugyanannyira, mint mi is. Nagyon úgy hangzik, mint egy tiszteletre méltó Krumplifej, nemde? Mostanában beszélgettünk a színésszel, hogy megbeszéljük, hogyan éli magát a szerepbe és mi a kedvenc étele.

KÉRDÉS: Az elejétől a végéig milyen lenne egy ideális ételes napod?

Az ideális ételes napom buggyantott tojással, szalonnával és sült babbal kezdődne, ami nagyon is brit. Aztán talán ennék még pár palacsintát egy kis juharsziruppar, ha kicsit csalni akarok, vagy fahéjas bundás kenyeret tejszínhabbal. Ebédre talán marhasültes szendvicset ennék ecetes uborkával és mustáros rozskenyérrel. Nagyon jókat készítenek a Selfridges csemegeboltban és az egyetlen, amiért odamegyek, mert utálok tömgben vásárolni. Aztán vacsorára pedig tésztát az Osteria Mozza étteremben Los Angelesben. Igazából ezt bárhol tudnék enni.

KÉRDÉS: Mennyire vagy egészségközpontos? Diétázol vagy van valamilyen edzési rutinod?

Sajnos imádom a sört, az édességet és a kenyeret – leginkább este. De ahhoz, hogy fitt legyek az inkább vékony Luciferhez, ez arra késztet, hogy elszakadjak a szokásos evési szokásaimtól, szóval próbálok formában maradni, ehhez viszont le kell tennem a sört és edzenem kell az edzőmmel. Ezekben a napokban több intenzív edzésprogramot csinálok, mint például súlyemelés, ahogy a testem kezd nyiszorogni és persze elkezdtem jógázni is. Sokkal jobb, mikor forgatok, de mikor épp szünetem van, akkor engedem magamnak az evést és az ivást. Bár még ha dolgozom is, gyakran engedek magamnak pár csalóka napot a hétvégéken. Ha mondjuk egy olyan jelenet vagy fotósorozat következik, ahol le kell vennem a pólót, akkor nem eszek szénhidrátot és az alkoholt is leteszem, plusz ráveszem magam, hogy 4 liter vizet igyak meg egy nap.

KÉRDÉS: Van valami sajátos szépítkezési dolgod, ami nélkül nem tudsz élni?

Hatalmas Dermalogica rajongó vagyok és sok terméküket használom az arcomra. Tiniként nagyon sok akném volt és még a korai 20-as éveimben is, de a Dermalogica kitisztított mindent, szóval azóta megmaradtam ennél. Plusz szeretek a szem alatti táskákra tapaszokat tenni, ha korai forgatásaim vannak és néha nagyon felpuffad. Van egy termék, amit a sminkesem fedezett fel tavaly, Angel Eyesnak hívják, ami eléggé ironikus. De fantasztikus.

KÉRDÉS: Mi volt eddig a legnagyobb meglepetés Lucifer szerepében?

Meglepődtem már azon, hogy a rajongóink mennyire válogatottak. A gimnáziumi diákoktól kezdve egészen az idősekig, úgy tűnik a műsor elég jó benyomást keltett a generációkra. Nem sok műsor van, amit a családok együtt élvezhetnek, de valamilyen oknál fogva a Lucifer ebbe a kategóriába esik. Remélem így is marad.

KÉRDÉS: Hogyan készíted fel magad egy hosszú forgatási napra? Hogyan engeded el magad egy jelenet után?

Amikor dolgozom, akkor vagy forgatáson vagyok, vagy otthon ülök és leckét írok, szóval folyamatosan kész állapotban vagyok. Az egyetlen út, hogy pihenjek az az, hogy tudom, hogy a munkám teljesen kész van, szóval a felkészülés egyfajta megnyugvás számomra. Ha már ezzel biztosan érzem magam, akkor szeretek sport játékokat nézni. Bármit megnézek, de elég régóta foci rajongó vagyok (az angol focié, persze). A zene is a pihenő időm és a felkészülési időm része. Inkább zenét hallgatok, minthogy tévézzek. Minden karakternek külön listát készítek, ez segít ráhangolódni és legfőképp segít energiát nyerni.

KÉRDÉS: Szavak az evésre és a mindennapi életre?

Rágj lassan. Ne felejts el lélegezni.

KÉRDÉS: Ki az, akivel még nem dolgoztál együtt, de még még mindig szeretnél és miért?

Tom Hanks mindig is egy hős volt számomra. Szerintem ő egy tökéletes színész és imádnám a lehetőséget, hogy vele dolgozhassak. Az emberiessége és a humora keresztül fénylik mindenen, amit csinál és imádtam minden egyes filmjét, amit csinált. Valamint van egy kis gyermeki tulajdonsága is, amivel nagyon tudok azonosulni, úgy érzed, hogy tényleg élvezi az életet.

KÉRDÉS: Hogyan rázódsz bele a karakterbe? Mit tanultál eddig Lucifertől?

Az, hogy felépítek egy zenei listát nagyon fontos számomra, mikor előkészülök egy szerepre. Szeretek minden karakteremnek egyéni listát adni; legyen akár olyan, amit ők hallgatnának vagy akár olyan, amit én értékelnék annál a jelenetnél. Az, hogy mit tanultam Lucifertől, az a munkamorál, amit eddig nem is tudtam, hogy létezik. Az évadonkénti 22 epizód után rájössz, hogy milyen kevés alvással is tudsz létezni.

KÉRDÉS: Mi az a dolog, amiért teljesen odavagy most és miért?

Apaként mindig megrázó hallani, hogyan bánnak a gyerekekkel a világban. Nagyon sok jó szervezet van, akik segítenek, de félig mindig megfulladok, csakhogy segíteni tudjak én is. Felelősségünk van figyelni a gyerekekre, jobban, mint bárki/bármi más. És szeretném Donald Trumpot is az irodáján kívül látni, a politikája és viselkedése a nők, a gazdaság és a kisebbség felé egyszerűen visszataszító.

KÉRDÉS: Mi az a legnagyobb kultúrsokk, ami valaha ért, míg Amerika és az Egyesült Királyság között ingázol?

A kereskedelmi része a legnagyobb különbség; nem minden, de sok dolog pénzügyileg jobban van motiválva Amerikában.

KÉRDÉS: Mik a kedvenc városaid, ha ételről van szó? Melyik éttermet látogatod meg leginkább?
Vancouverben szeretem a Bao Bei-t, a legutóbbi 3 évet Vancouverben töltöttem a Lucifer miatt és az előtte lévő műsort Rushnak hívták és nagyon sok jó ételt fedeztem fel ott. Bao Bei volt a kedvencem, ez egy nagyon jó kínai étterem nagyon jó koktélokkal. Los Angelesben szeretem az Osteria Mozzát. Az étel a Tatin Kitchen-ben is nagyon finom. Londonban egy nagyon alacsony költségvetésű helyet szeretek, aminek Banners a neve. Ez egy nagyon eldugott kis helyen van és olyan a közösség, ahol mindenki ismer mindenkit. Mostanában volt egy nagyon romantikus randink a menyasszonyommal egy étteremben, amit Timberyardnak hívnak és Edinburghban van. Nagyon finom menüjük és borlistájuk van; fantasztikus és a másnaposság is teljesen megérte.

KÉRDÉS: Ha rendezhetnél egy vacsorapartit, ahova csak 5 embert hívhatnál meg – legyen élő vagy holt-, kik lennének azok?

Tudom eléggé elcsépeltnek fog hangzani, de nagyon szeretnék együtt vacsorázni Michelle és Barack Obamával. Nagyon inspiráló páros. Meghívnám Roald Dahlt; nem csak azért, mert a könyvei hatással voltak rám gyerekkoromban, hanem mert az élete is ugyanannyira fantasztikus. Meryl Streep-et, hogy megbeszéljük mennyire túlértékelt. És végül Stephen Fry-t. Egy nagyon szokványos ételt csinálnék, Chili Con Carne-t. A desszertet pedig boltban venném, mert nem tudok sütni.

KÉRDÉS: A “mi az új fekete” dolog keretén belül “mi az új krumpli” a számodra?

Spagetti pép a legújabb krumpli; majdnem minden este ez van, amikor próbáljuk elkerülni a szénhidrátot. A Spagetti pép pesto-ból van, bolognai szósszal; az én személyes kedvencem hagymával, szalonna darabokkal, kapribogyókkal, fokhagymával és pesztóval van. Mágikus. Tehetsz hozzá egy kis tükör tojást is, ha egy kicsit meg szeretnéd bolondítani.

null null null null null

 icon-camera  Fotósorozat > 2017 > The New Potato by Danielle Kosann


Vélemény, hozzászólás?