E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/09/10 Lucifer 6. évad (finálé)
2021/09/10 ComingSoon.net interjú
2021/09/09 Entertainment Weekly interjú
2021/09/03 TV Line interjú, Netflix videó
icon-clock-o
2017.07.13.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Cikkek

null

A Lucifer tényleg különleges. Részben rendőrségi nyomozás, részben romantika, részben fantasy kaland, részben ütős és AZ ÖRDÖGÖT helyezi előtérbe (azaz Lucifert, azaz Tom Ellis-t).

Neil Gaiman azonos képregényén alapult (hasonlóan a DC örvényhez, mely technikailag azt jelenti, hogy a Lucifer ugyanazon az alapon fut, mint az Arrow, a The Flash, a Gotham és a Supergirl), a sorozat nagyon élvezhető és csak egyre jobb lesz, ahogy haladunk előrébb.

Még nem robbantotta fel a Tumblr-t, mint más DC sorozat, de néhány szokatlan próbálkozással a 3. évadhoz érvén, talán ez változhat.

Igazából már most több nézettséggel rendelkezik, mint a Supergirl; és talán már már a Gothamnál is.

Ami pedig ezt követi, a Lucifer 3. évados találkozóján fog kiderülni nem is olyan sokára.

Lucifer 3. évados részek: Mire számíthatunk?

Az első rész egy kicsit másabb lesz, mint a szokásos évadpremier. Készülj fel, hiszen ez most sokkal bonyolultabb lesz, mint elbánni az ördöggel.

A Lucifer 2. évadának 18 része óvatosan volt megtervezve, ám aztán a FOX meglepte 4 extra résszel a sorozat rendezőjét, Joe Hendersont.

Azok a részek eleinte vegyesen lettek volna beépítve a 2. évadban, mint egy 22 részes évad. Ám aztán Henderson úgy döntött, hogy ez az extra 4 rész úgy lesz a legjobb, ha különleges bejelentkezésként lesznek megoldva a 3. évad elején.

Szóval a Lucifer 3. évadának első része igazából a 2. évad 2. része, ami igazából az első része a 4 részes minisorozatnak. Ilyen egyszerű!

De a 3. évad így is másmilyen lesz – a műsor, ami Los Angelesben központosul, most költözni fog Vancouverből, ahol eddig forgattak, ténylegesen Los Angelesbe. Úgy gondoljuk, hogy ez egy igen kreatív döntés volt, ha ez nem azért lett volna, hogy Lucifernek most könnyebb legyen megbírkóznia az új adókkal.

De ez még így is hozzáad egy újabb réteget ehhez a fantasy-rendőrnyomozós komédia-drámához, amely magát az ördögöt veszi főhősnek.

Mostmár hivatalos: a sorozat október 2-án, hétfőn tér vissza a FOX csatornára.

Csakhogy még izgalmasabbá tegyük a dolgokat, a Lucifer lesz majd a felvezető a Marvel első élőszereplős X-Men sorozatához, a The Giftedhez, amely majd este 9.kor kerül adásba, így ez azt jelenti, hogy a hétfő esték nagyon különlegesek lesznek az amerikai képregény rajongóknak szeptemnertől.

De mi van a brit rajongókkal? A Lucifer 3. évada elérhető lesz majd az Amazonon is. De mikor is kerül majd adásba?
Az első évad 2016 januárjában került fel az Amazonra, hogy előkészítse a rajongókat a 2. évadra – amely 3 vetítésre lett szétosztva: egy 2016 szeptember 20-ra, a 2B január 17-én került fel, a 2C pedig május 2-án.

Úgy gondoljuk, hogy ugyanez lesz majd a 3. évaddal is; habár lehetséges, hogy az American Gods-hoz hasonlóan szinkronban fog felkerülni az amerikai premierekkel. Nagyon reménykedünk. Abban is, hogy az Amazon majd megszerzi a The Giftedet is, így dupla vetítésre számíthatunk mi is.

Lucifer 3. évados előzetes:

Talán még sokáig nem fogják kiadni, ám már van egy kis ízelítőnk belőle, ami eddig nagyon izgalmas – mégha csak annyit árul el, hogy új időszálat kapunk.

Várhatóan nemsokára kapunk hosszabb előzeteseket is, főleg, hogy egy elég bonyolult felállást/struktúrát próbálnak elmagyarázni, főleg ezekkel a kis részekkel, amelyek felvezetik magát az évadot.

Lucifer 3. évados hírmorzsák:

Eddig az egyetlen hírmorzsa, amit kaptunk csak az első résszekkel kapcsolatosak és mindegyik elég furcsa.
Az egyik Az Alkonyat zóna után játszódik és eddig úgy tűnik, hogy elég sötét lesz.

Egy másik egy elég világos tónust kap és azt pletykálják, hogy elég vad lesz. Egy másik pedig lehet zenei rész lesz.

Egyet biztosan tudunk: Lauren Holly szerepelni fog legalább egy részben, mint Roxie, az egyik új karakter.
Holly majd az egyik kisrészben fog szerepelni és az ő történetében benne lesz egy Las Vegas-i kaszinó is (talán ez lesz majd a vad epizód? Az Ocean’s 11 bemutatja ott a Sátánt, na?)

Amit eddig hallottunk, a 3. évad egy kicsit eltávolodik az előzőektől, sok változás és új irányzat lesz benne.
Ha te is szeretnél csatlakozni a mókához, akkor zárkózz fel az első 2 évaddal az Amazon Prime-on minél hamarabb, aztán pedig térj vissza ehhez a cikkhez a legújabb infókért.


Vélemény, hozzászólás?