E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/09/10 Lucifer 6. évad (finálé)
2021/09/10 ComingSoon.net interjú
2021/09/09 Entertainment Weekly interjú
2021/09/03 TV Line interjú, Netflix videó
icon-clock-o
2017.08.08.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Interjú, Lucifer

null A Fox Lucifer sorozata volt megint a legnépszerűbb az idei Comic Con-on,a lelkes színészekkel, Tom Ellis vezetésével, akik részt vettek a Q&A-n 2017. július 22-én. A színészek leültek egy interjúra, hogy mit is várhatnak a nézők a következő évadban, ami majd október 2-án kerül a Fox csatorna képernyőjére.

KÉRDÉS: Az arckifejezésed a 2. évad végén nagyon sokat mondó. Mit fogunk kapni ezután?

ELLIS: Ez egy olyan “Mi a franc?” pillanat volt. Az volt, ami. Csak akkor ért ki a sivatagba, ami egy elhagyatott dolog és aztán egy nagy “elmész a francba” az apjának, amit szerinte tehet és elismerhet; azt gondolva, hogy “Legalább erről gondoskodva van”, visszakapta őket – a szárnyai újra rajta vannak. Ez csak az apja lehet. És mit tesz ellene? Mit jelent neki? Ez az évad leginkább a személyiség kereséséről szól. Mit jelent Lucifernek a szárnyai? Az apja szemén keresztül lesz meghatározva? Lucifer csak saját maga szeretne lenni. Ez az amit nagyon akar. A saját maga ura akar lenni és fáradt, hogy az apja irányítja. Így, akármilyen nehéz is, hogy az apja az egyik irányba löki – vagy ahogy azt hiszi, hogy az apja az egyik irányba löki -, Lucifer még inkább a másik irányba fog menni. Ami ebből adódik az csak egy extra ördögiesség. Szerintem egy kicsit kezd visszalépegetni a sötét oldalra.

KÉRDÉS: Az, hogy visszakapja a szárnyait, fizikailag is megváltoztatja; több képességet ad neki?

ELLIS: Ha akarna, tudna repülni. De ha olyantól kapsz ajándékot, akit nem kedvelsz, mit csinálsz vele? *nevet* Ez megválaszolja a kérdést?

KÉRDÉS: Rachael Harris és Aimee Garcia mindketten céloznak arra, hogy Lucifer valamilyen érzelmet táplál a karaktereik iránt. Beszélhetsz erről?

ELLIS: Egy kis szerep feltárás. Nos, úgy értem, Aimee-vel van egy epizódunk, ahol Vegasba kerülünk megoldani egy ügyet. Egy kicsit többet tudok meg róla. Szeretem ezt a kapcsolatot Lucifer és Ella között, mert van benne valami, amire Lucifer sosem tudna esküdni, de tudja, hogy ott van. És az a tény, hogy van hite, az azt jelentheti, hogy Lucifer idiótának hiszi… de nem az. Úgy gondolom, hogy ez az ártatlanság Ellában az, ami egy kicsit csábítja Lucifert. Többet megtudva egymásról, ahogy együtt dolgozva, szerintem Ella még mindig úgy hiszi, Lucifer csak egy színész. Linda esetében pedig; nos Linda túl sokat látott. Tudja az igazságot, így vele lehet olyan beszélgetésem, amit mással nem tehetnék meg. Olyan terápia, mielőtt még gyógyászati lett volna, de mégis az igazságon alapult és még most is. Ez talán azt is jelentheti, hogy Linda megnyílhat Lucifernek? Az a vicces, hogy most a 3. évadot visszük, és egy kicsit jobban keverhetjük a karaktereinket. Beletehetjük egymás problémáiba és meglátjuk, hogy mi lesz. Mindenki annyira fejlett a sorozatban és ez jó móka. Vannak emberek, akikkel játszhatsz.

KÉRDÉS: Hogyan jön ehhez az egyveleghez Tom Welling dinamikája? Ellenségek lesznek-e Luciferrel?

ELLIS: Elég bosszús vagyok ezzel kapcsolatban. *nevet* Nem amúgy, ez nagyon jó. Ez nagyon jó, mert van egy dolog, ami még nem lett rendesen felfedezve. Dan sosem volt egy szerelmi rivális, mindig is olyan valaki volt, akinél Lucifer jobbnak gondolta magát. De ez az új hadnagy jön és szerintem el is fordítja Chloe fejét és figyelmét. Ez egy új terület Lucifernek. Nem a legelső többé. Ez a legközelebbi dolog egy kapcsolathoz, amit Lucifer valaha érzett. És mikor jön egy új ember, aki elfordítja annak a fejét, aki iránt érez valamit… Hogyan is reagálhatna erre? Ez egy elég vicces dinamika lesz. És komolyan Tom és én ugyanolyan magasak is vagyunk. Nem is az, hogy mindketten Tomok vagyunk, de még 190 centisek is, így tényleg szemtől-szembe állunk egymással.


Vélemény, hozzászólás?