E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/09/10 Lucifer 6. évad (finálé)
2021/09/10 ComingSoon.net interjú
2021/09/09 Entertainment Weekly interjú
2021/09/03 TV Line interjú, Netflix videó
icon-clock-o
2017.12.21.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Interjú, Kevin Alejandro

Kevin Alejandro – aki leginkább a Luciferben, a True Bloodban és a Southlandben való szerepeiről lett ismert – megmutatta nekünk, hogy az álmaink követése a legkifizetődőbb dolog az életedben. A VULKAN leült a feltörekvő színésszel beszélgetni, hogy milyen élményei vannak, és mit vár a közeli jövőtől.

Vulcan: Mikor úgy döntöttél, hogy színész leszel, eladtál mindent és másik országba költöztél. Meddig gondolkodtál ezen, mielőtt meghoztad ezt a döntést?

Kevin: Őszintén szólva, alig gondolkodtam rajta. Tudtam, hogy ezt akarom csinálni és bármit képes vagyok ezért feláldozni. Bebizonyosodott, hogy ez volt a jó döntés. Imádom, amit csinálok és egyike vagyok azon szerencséseknek, akik ezt csinálhatják.

Vulcan: Ez elég kockázatos lépés, ami nem mindig fizetődik ki túl gyakran Hollywoodban. Visszanézve erre az időszakra, van valami, amit másképp csinálnál vagy úgy gondolod, hogy pontosan ez a döntés volt a legjobb akkor?

Kevin: Bizonyosan hiszem, hogy kövessem az álmaim. Ez a mentalitás volt az, ami eddig eljuttatott és semmit nem változtatnék meg ezen. Mindig is ez volt és ez is lesz egy csodálatos és kihívásokkal teli kaland.

Vulcan: Van egy kisfiad. Ha tinédzserként odamegy hozzád és szeretne egy hasonló kockázatos vagy merész döntést hozni, mint menni az álmai után egy fél országon keresztül, támogatnád vagy megakadályoznád és egy kevésbé kockázatos útra terelnéd?

Kevin: Imádom a fiam és ez az ő élete. Teljesen támogatnám, hogy beteljesítse az álmait és segítenék, ahogy tudnék. Természetesen megkérném rá, hogy mindennap hívjon fel minket!

Vulcan: Szerinted mi a legnagyobb tévképzet, amit az emberek gondolnak rólad?

Kevin: Szerintem, hogy kicsit visszahúzódó és közösségileg ciki vagyok; nem sokat beszélek, mikor először találkozok valakivel. Sokan összetévesztik a félénkséget az arrogánssal. Addig nem jönnek rá, hogy amúgy egy nagy viccelődő gyerek vagyok borzalmas poénokkal.

Vulcan: Amikor a Lucifert elkezdték vetíteni, sok olyan csoport – mint a OneMillionMoms -sok olyan visszajelzést adott, hogy aggályaik vannak egy olyan sorozattal kapcsolatban, ami a Sátánt fényezi. Szerinted ez a meggyőződésük mennyire erőteljes?

Kevin: Nos, az tényleg igaz, hogy sokan rossz érzéssel vannak a Lucifer iránt, mert elég sok figyelmet fordított már akkor is felénk, mikor még meg sem jelent. Sokan kíváncsiak voltak, hogy milyen megközelítést mutatunk be. Szerintem miután a hallgatóság megértette milyen is a sorozat, tudtak azonosulni a karakterekkel. Olyan sorozatról van szó, ami nem veszi túl komolyan magát és minden epizód készítésénél jól érezzük magunkat.

Vulcan: Az olyan kreatív dolgok után, mint a filmek és a zene, a művészet kicsit visszaszorul, hiszen az kevésbé családközpontú. Szerinted ez tisztességes azokkal szemben, akik a művészetet helyezik előtérbe?

Kevin: Ez olyan, mintha a művészetet hibáztatnák azért, mert jobban befolyással van az emberekre, minthogy a nézőkre hárítsák a felelősséget? Nagyon jó kérdés. Szerintem mint művészek arra törekszünk, hogy meghalljanak minket és reméljük, hogy hat az emberek életére. Azért teszünk dolgokat, mert ott van az a tagadhatatlan szenvedély. Minden hatással van az emberekre valamilyen módon és szerintem csodálatos látni, ahogy a művészet, a film és a zene ilyen hatással vannak az emberi érzelmekre.

Vulcan: Egy másik oldalon pedig a kritikusok ódákat zengtek a Luciferről a könnyű szívű és komikus megközelítésével kapcsolatban; szerinted a sorozat tud ilyen hullámhosszra kerülni a nézőkkel és sikeres marad, ha az írók komolyabb irányt vesznek?

Kevin: Szerintem a komikus és a drámai irány egyensúlya is tud azonosulni a nézőkkel. Az íróink, producereink és a színészek is beletesznek egyfajta igazságot és emberséget a történetekbe, amitől a sorozatot ennyire csodálatos készíteni.

Vulcan: Fejezd be ezt a mondatot: Most azonnal eladnám a lelkem…

Kevin: SEMMIÉRT SEM! De szétdolgozom magam, hogy a legjobb ember legyek, amennyire csak lehet!

Vulcan: Ha jól tudom, elkezdted a saját sorozatodat, amiben Charlie Sheen is részt vesz, mint Executive Producer. Hogyan jött ez a kapcsolat és milyen érzés együtt dolgozni Charlie-val?

Kevin: Igen, én rendezem és társproducer is vagyok a The Keepers sorozatnál és a gyermekkori barátommal, Stephen Monroe Taylorral készítjük. Charlie Sheen executive producerként került hozzánk. Stephen visszatérő szereplőként dolgozott Charlie Anger Managment sorozatában. Stephen megkereste őt egy előzetessel, amit akkor vettünk fel és Charlienak nagyon tetszett. Rögtön jött és segített megalkotni ezt a kis sorozatot. Charlie egy csodálatos, hűséges ember és nélküle nem tudtuk volna megcsinálni. Meg is nézhetitek a részeket a YouTube csatornámon: Alejandro Films.

Vulcan: Mi inspirált, hogy internetes sorozatot kezdj? Vannak olyan törekvéseid, hogy egy teljes filmet rendezz a jövőben?

Kevin: A sorozat Stephen ötlete volt. Leültünk, kidolgoztuk az ötletet és odaadtuk Stephen feleségének, hogy megírja. Ez volt az utazásim kezdete, hogy elkezdjek rendezni. Ez egy másik szenvedélyem. Mostanában megyek végig a Warner Brothers Director’s Workshop-ján, hogy felkészítsenek a televíziós rendezés alapjaira, nagyon izgatott vagyok, hogy rendezhetek majd egy rész a Lucifer 3. évadában.

Vulcan: Gyakran szerepeltél drámai szerepekben, de tudom, hogy jobban szeretsz komikákat csinálni. Kivel szeretnél együtt dolgozni a komédia világából?

Kevin: Szerintem James Franco-val, Seth Rogannel és a többi hasonló sráccal fantasztikus lenne együtt dolgozni. Imádom a stílusukat és úgy tűnik, hogy nagyon élvezik összerakni ezeket a filmeket.


Vélemény, hozzászólás?