E-jjysCVUAIEr0v.jpg
E-zaXk4UUAMqJcc.jpg
E-zaXk3VEAAoiRj.jpg
E-lRieMUYAUlneS.jpg
E-lRid6VQAIIKkN.jpg
E-q8JM2UcAkdaG5.jpg
E-q8JM2VkAonmCJ.jpg
E-3XkBoVUBgKVf-.jpg
E-vl50qVgAQd-YW.jpg
E-whKUgWEAMySeb.jpg
2021/11/20 A Lucifer bezárja kapuit!
2021/10/18 Lucifer bts képek, és videók
2021/10/17 Interjúk
2021/10/16 Social média képek
icon-clock-o
2021.11.20.
icon-pencil
Szandi
icon-comment
0
icon-tag
Oldal
Sziasztok! Hát nagyon nehezen ért meg bennem az elhatározás, de úgy döntöttem bezárom az oldalt. Az egyik oka az volt, hogy most hogy lement a sorozat utolsó évada már nincs akkora érdeklődés részemről, mint korábban. A másik oka pedig az volt, hogy már az oldalt sem látogatta senki úgy, mint anno. Igaz, hogy ebben én is sáros vagyok, mert elkezdtem egyre ritkábban frissíteni, és az letöltések menüt is hanyagoltam, hogy felkerüljön az összes epizód és zene 1-6. évadig. Most, hogy már lassan mindenkinek van streamingszolgáltatója, onnan le tudja tölteni, vagy megnézni a legújabb sorozatokat, köztük a Lucifert is.

Nem mondom, hogy nem fog hiányozni az oldal, és maga a Lucifer, illetve a szereplők, mert ez nem lenne igaz, hiszen 5 év alatt nagyon a szívemhez nőtt. De azzal is tisztában voltam, hogy egyszer el fog jönni ez a pillanat, és búcsút kell intenünk egymásnak. Az oldal addig elérhető lesz, amíg a Flaunt nem törli, vagy amíg én le nem törlöm a tárhelyről.

Én nagyon szépen köszönöm, hogy több mint 180.000-en kitartottatok mellettem, és szerettétek az oldalt, hisz ezt elsősorban értetek csináltam. 🙂 A cseréknek köszönöm, most már levehetnek!

Vélemény, hozzászólás?